Primary Navigation

Dette skal du bruge når du skal i gang med at strikke

I takt med at vi bliver ældre er der mange mennesker som begynder at lede efter nye hobbyer. Dette skyldes at de ofte får mere tid til at forfølge forskellige interesser, men det skyldes ofte også bare at de har lyst til at lære noget nyt.

Her er der mange som vælger at lære at strikke, dette er langtfra svært, og det er noget langt de fleste mennesker kan få succes med. Dog er der inden du kaster dig ud i forskellige projekter, nogle ting du bør anskaffe dig. Ønsker du at læse mere om hvad du bør anskaffe dig, kan du læse mere herunder.

Find det rigtige garn til dit strikkeprojekt

Det første du bør anskaffe dig, er en masse forskelligt garn. Her er det vigtigt at du er opmærksom på at der findes mange forskellige typer garn. Noget vil være blødere end andet, mens noget vil være tykkere end andet.

Derfor er det vigtigt at du vælger garn baseret på det projekt du ønsker at gå i gang med. Lav en let og fluffy strik med mohair garn, mohair garn er blandt andet oplagt at bruge til at lave en blød sweater eller et blødt halstørklæde.

Anskaf dig nogle forskellige strikkepinde

Det næste du bør anskaffe dig er nogle forskellige strikkepinde. Her er der mange som laver den fejl at tro det er nok med et par strikkepinde, dette er desværre sjældent tilfældet.

Årsagen er at tykkelsen på strikkepindene spiller en stor rolle for hvordan dit endelige resultat kommer til at se ud. Med tynde trikkepinde, vil dine masker typisk være mindre og derfor mere stramme. Med tykkere strikkepinde, vil du ofte få større masker som giver et mere løst udtryk. Hvilke strikkepinde du skal bruge afhænger derfor af anbefalingerne til dit projekt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *