Primary Navigation

Træk stikket og forkæl dig selv

Der er mange forskellige måder hvorpå man kan forkæle sig selv og sine nærmeste på. Nogen vil gøre det med at kokkerere et lækkert måltid mad, andre vil lave en spa-night med ansigtsmasker og alt hvad der hører til og andre vil prioritere et godt glas vin i hånden. Der er altså mange måder hvorpå man kan trække stikket på og gøre noget godt for sig selv en gang imellem. Hvis du er helt vild med vin, kan du hoppe ind og se udvalget af chablis på laudrup.dk og eventuelt klikke en god og kvalitetssikker vin fra Chablis hjem, måske kan du lige nå det inden den årlige nytårsmenu.

Drik den i flere sammenhænge

Et godt glas hvidvin kan nydes i flere sammenhænge og i flere selskaber. Du kan for eksempel vælge at parre vinen med et godt måltid mad. Vinen er super oplagt at sammensætte med et ostebord, fisk, pasta osv., det skaber en rød tråd mellem vinen og maden. Kun fantasien sætter grænser for hvad dette må være. Du kan med fordel også give en flaske vin væk i gave, det vil i den grad falde i god jord hos fødselaren! Eller du kan også smide dig på sofaen, med fødderne oppe, skænke dig selv et glas god vin fra Chablis og endelig nyde at det blev fyraften igen i dag.

Drøm dig til sydens varme

Vin fra Chablis er i en lidt højere prisklasse end andre vine, men det skal ikke holde dig fra at klikke den hjem! Vinen bærer præg af en vis lethed og elegance, og er ikke lige så alkoholrig som andre vine lavet på Chardonnay. Smagen af vinen får dig til at drømme til sydens varme. Du vil med sikkerhed få en lille smagsprøve på hvordan det mon må være at befinde sig i det nordlige Frankrig, lige præcis i Chablis.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *