Primary Navigation

Ønsker du også at spare på din elregning?

Dette indlæg er sponsoreret.

Mange danskere lider lige nu under stigende energipriser. Derfor kan det være en rigtig god idé for dig, at du sætter dig ind i, hvordan du sparer så meget som overhovedet muligt. For det er nemlig muligt at spare rigtig mange penge. Hvis du læser med her, kan du få en række gode tips og tricks til, hvordan du kan spare penge. Det er dyrt at have et moderne hjem. Du kan heldigvis selv være med til at regulere, hvor dyrt det rent faktisk skal være.

1. Sluk alt det unødvendige

Dette er sikkert et trick, du har hørt om før. Men når energipriserne er, hvor de er i dag, så betyder dette lille gode råd faktisk mere end nogensinde før. El er noget, vi bruger døgnet rundt. Men der er noget el, som vi faktisk ikke har brug for at have kørende. Du kan for eksempel spare penge ved at slukke for strømmen eller hive ledningen ud til dit TV, når du ikke bruger det. Det samme gælder, hvis du har en stationær computer. Har du derimod kun bærbare computere, er der ingen grund til, at de står og lader hele natten.

Noget, som du selvfølgelig ikke bare kan tænde og slukke for efter forgodtbefindende, er dit køleskab. Men du kan gøre noget andet. Et køleskab kan som regel køle ned til mellem nul og fem grader. Jo koldere dit køleskab er, jo mere strøm bruger det. Derfor bør du sikre dig, at dit køleskab ikke køler med mere end de fem grader. Dine fødevarer kommer ikke til at lide under denne temperatur. Her er der faktisk en del penge at spare.

2. Vær opmærksom på temperaturen

Du skal selvfølgelig ikke fryse i dit eget hjem. Men du kan alligevel overveje, om du måske fyrer lige rigeligt. Det er bedre at have det en smule køligt i hjemmet end at gå rabundus. Derfor kan du nemt skænke det en tanke, om ikke du kan skrue en grad eller to ned for varmen. Varme er noget af det, der koster allerflest penge.

Du kan eventuelt forsøge at udnytte varmen fra andre varmekilder. Har du nogle gode stearinlys, der kan holde utrolig længe? Dette kan være en kilde til ekstra varme. Du kan også lade ovnen være åben efter brug og på den måde vride de sidste varmegrader ud af den, efter at du har lavet aftensmad.

3. Når du vasker tøj

Særligt hvis du er medlem af en børnefamilie, kan du ofte komme ud for, at der er ekstremt meget vasketøj. Her skal du huske at fylde maskinen godt op, og så kan du med fordel overveje, om ikke du kan undvære kogevasken. Det korte råd lyder, at du skal samle store vaske og gerne vaske på lave grader. Du kan også med fordel bruge din vaskemaskines tidsindstillingsfunktion. Det er nemlig som regel billigere at vaske om natten. Så sæt en stor vask over, og få maskinen til at vaske, mens I sover. Også her kan I faktisk spare en del penge på elregningen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *