Primary Navigation

Sådan fungerer ejendomsvurdering af boligen

Hvis du står og skal til at sælge eller købe en bolig, så er der en række ting, som du skal være opmærksom på. Det er for eksempel ejendomsvurdering. Det er en vurdering af værdien på den bolig, som du ønsker at sælge eller købe. Det er dog vigtigt at nævne, at en ejendomsvurdering ikke er det samme, som boligens handelspris. Handelsprisen er ofte højere end ejendomsvurderingen. Vurdering af din bolig kan dog have en betydning for din økonomi, hvilket er derfor, at det er en god ide at være opmærksom på dette. En Ejendomsvurdering advokat er for eksempel en, som du kan få hjælp af, til at få den rette ejendomsvurderingen, af din bolig.

Vurdering af boligen

Når der foretages en ejendomsvurdering af din bolig, så kommer der ikke en person hjem til dig, for at vurdere boligen. Vurderingen foregår ved, at din bolig sammenlignes med andre boliger, der minder om din. Her tager man for eksempel udgangspunkt i boligens alder, beliggenhed, samt hvilken stand boligen er i. Hvis du for eksempel skal sælge din bolig og den er nyrenoveret, så kan det være, at det ikke indgår, i vurderingen. Dette er også derfor ejendomsvurderingen og handelsprisen ikke er den samme. Hvis du ikke er tilfreds med din vurdering og ønsker at klage, så har du mulighed for at kontakte en ejendomsvurdering advokat, for at få hjælp.

Få hjælp til ejendomsvurdering

Som nævnt ovenover, så kan en ejendomsvurdering advokat hjælpe dig, hvis du ikke er tilfreds, med vurderingen af din bolig. De står klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan få den rette vurdering af boligen. Det kan nemlig være, at der sket en fejl i vurderingen. Det kan derfor være rart at have nogen med ekspertise med på sidelinjen, så du får betalt det rigtige beløb, i ejendomsværdiskat.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *