Primary Navigation

Sådan kan du holde ferie på budget

Der er noget rigtig rart over ferie, fordi det er der, du får lov til at slappe af fra hverdagens travlhed og faste rutiner. Det er der, du kan nyde tiden med din familie.

Når du skal planlægge din næste ferie, er det ikke nødvendigt at tømme bankkontoen. Du kan sagtens holde en rigtig hyggelig ferie på budget.

Lej et sommerhus i Danmark

Hvis du godt kan lide at komme et nyt sted hen i din ferie, kan du overveje at leje et sommerhus i Danmark i stedet for f.eks. at booke en rejse til udlandet. Der er på mange måder den samme hyggelige feriestemning i et sommerhusområde, som der er på et hotel et sted i udlandet. I hvert fald er det et rigtig godt alternativ, hvis du gerne vil spare nogle penge.

www.danwest.dk kan du finde sommerhusudlejning ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Hold ferie i din have

Nogle gange handler det slet ikke om, hvor du holder ferie henne, men nærmere hvem du er i selskab med, og hvad du laver. Hvis du er i hyggeligt selskab, skal du nok få en dejlig ferie uanset hvad. Derfor kan du sagtens holde ferie hjemme i din have sammen med din familie. Alt afhængig af hvad sæson på året, det er, kan du sætte et badebassin op, lave bål, spille havespil el.lign.

Tag på 1-dagsture i Danmark

Når du holder ferie, behøver det ikke at betyde, at du tager et sted hen i en hel uge ad gangen f.eks. Du kan sagtens dele det op og tage på nogle 1-dagsture rundt omkring. Det giver dig muligheden for at opleve en masse forskelligt. Du kan tage på museum, i biografen, til stranden, i Tivoli m.m. Du kan tage ud og opleve en masse, som du ikke har prøvet før.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *