Primary Navigation

Tips til at spare penge på strømmen

Der er mange penge, der kan gå på el derhjemme. Derfor er det forståeligt, hvis du ønsker at mindske elregningen. Her får du således et par tips til, hvordan du kan spare penge på strømmen.

Betal en fast, billig pris for strøm

Hvis du ikke har lyst til at tænke på, hvordan du sparer penge på strømmen hver måned, så kan du skrive under på en aftale, hvor du kan få en fast billig pris. Dermed får du frit forbrug, uden at du skal betale for meget for dén strøm, du bruger derhjemme.

Sluk apparater, der ikke benyttes

Man kan godt komme til at lade fjernsynet stå tændt i lidt for lang tid derhjemme. Det er dog en vane, du nok skal slippe af med, hvis du ønsker at spare penge på elregningen. Det nytter nemlig ikke noget at bruge strøm på noget, du ikke engang bruger.

Hvis du dog ønsker at have noget baggrundsstøj, som ikke kommer fra fjernsynet eller radioen, så kan du tænde for en podcast eller en lydbog på din mobiltelefon i stedet.

Sluk lyset, når du ikke bruger det

Lyset er også noget, som du bør slukke for, hvis du ikke bruger det. Du behøver måske ikke altid at tænde for bordlampen. Du kan også sørge for at slukke for læselampen, hver gang du tager en pause fra at læse.

Udnyt vaskemaskinen og tørretumbleren så meget som muligt

Vaskemaskinen og tørretumbleren kan også bruge meget strøm i hjemmet. Derfor er det smart, hvis du udnytter maskinerne så meget som muligt. Her handler det om at få dem fyldt helt op. Du kan dermed sikre dig, at du får alt vasketøjet med, inden du tænder for de to maskiner.

Fyld opvaskemaskinen helt op

Det samme gælder for opvaskemaskinen, som du også kan sørge for at få fyldt helt op, inden du tænder for den.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *