Primary Navigation

3 gode råd til en hyggelig indretning af din stue

Rigtig mange mennesker forbinder stuen i hjemmet med hygge, afslapning og socialt selskab. Der findes heller intet bedre end at kaste sig i sofaen efter en lang dag og sætte en god film på. Kunne du godt tænke dig at indrette en stue, hvor der er fokus på indre ro og hygge? Så læs med videre og få 3 gode råd til, hvordan du griber opgaven an.

Tegn rummet og planlæg indretningen

Inden du køber en ny sofa, rykker rundt på møblerne og klikker et nyt tæppe hjem, så er det en god idé at tegne rummet. Det vil hjælpe dig med at få syn for sagen og lege lidt med, hvordan rummet kan se ud afhængig af møblernes placering. Du kan naturligvis også alliere dig med en indretningsarkitekt, hvis du vil være helt sikker på at ramme plet og få den stue, du drømmer om.

Investér i en ny sofa

Sofaen er hovedelementet i enhver stue, og det er her, hyggen og de mange gode snakke tager sit udgangspunkt. Er din sofa gammel, er det måske på tide at overveje nogle nye muligheder! En hjørnesofa er et oplagt valg, hvis du godt kunne tænke dig at ramme rummet lidt ind. Så skab en hyggekrog med en hjørnesofa, placér nogle bløde puder og sæt prikken over i’et med en plaid.

Hold farverne på et neutralt niveau

Din stue kan hurtigt fremstå rodet, hvis farverne ikke er koordineret. Derfor er der mange, der holder farverne i stuen på et minimum af eksempelvis sort, naturfarver og hvid. Vil du rigtig gerne inkorporere farver i din stueindretning, så bør de være velovervejet og passe ind med de resterende møbler. Der er også mange, der vælger at male en eller flere af stuens vægge i en kontrastfarve til den resterende indretning for at sætte et unikt præg på rummet.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *