Primary Navigation

En rullemadras har din ryg

Vigtigheden af ordentlig søvn er efterhånden velkendt. Vi ved vi skal undgå skærme før sengetid, selvom  vi nok er en del, der er lidt udfordret lige der, vi ved vi ikke skal gå for sent i seng og alle mulige andre gode råd. Nogle mennesker har let ved at følge regler som disse, mens andre nok er lidt mere på arbejde. Et ganske konkret råd, der både gavner økonomien og kroppen er imidlertid at købe en ordentlig rullemadras. 

Hverken blod eller tårer, men..

Vi kender alle, i større eller mindre grad, til at svede. Vi sveder efter motion, vi sveder i varmen, nogle sveder når de bliver nervøse osv., osv. Der er imidlertid måske ikke mange, der ved, at vi faktisk også sveder forholdsvis meget om natten, mens vi sover. Hvis man f.eks. er i overgangsalderen eller har drukket meget alkohol, kan man også svede endnu mere end gennemsnittet, som ligger omkring 200 ml hver nat. Når vi sveder om natten, siver det ned i madrassen, som nærmest ikke kan undgå at blive slidt af dette over tid. Her kan en rullemadras være en stor hjælp, og smart fordi den kan vaskes i vaskemaskinen. 

Nemt tilbehør til gæstesengen

Det er skønt at have overnattende gæster, og det giver ofte nogle andre og hyggeligere rammer at være sammen i. Har man ofte sovende gæster, vil en rullemadras til gæstesengen dog også være en god investering; På den måde tager man sig både godt af sin gæsteseng og sine gæster, og sørger for hygiejnen er helt i top. 

Mange muligheder for den bedste rullemadras

Er du en bevidst forbruger, der går op i at købe ordentligt producerede varer? Så kan du sagtens blive ejer af en rullemadras alligevel. Du kan f.eks. købe en rullemadras, der er produceret i Danmark, og som har fyld med hundrede procent bomuld. Da en rullemadras er med til at forlænge din sengs levetid, er det jo desuden en billig investering i at undgå at købe en ny dyr seng for ofte. Der er altså mange gode grunde til at købe en rullemadras, så hvorfor ikke begynde at lede, allerede i dag? Det behøver ikke blive dyrt at sove endnu bedre, og passe godt på sin seng, så der er helt sikkert også en rullemadras til dig. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *