Primary Navigation

Leder du efter den perfekte shapewear?

Det er en helt naturlig ting at være forfængelig og ville se så godt ud som overhovedet muligt, når du hopper i kjolen til sommerfesten, til venindens bryllup, på en date med din nye kæreste – eller bare lægger vægt på at føle dig godt tilpas i det daglige. Her kan shapewear være lige netop den lille detalje, der klæder ethvert outfit og enhver krop – og får kjolen til at falde perfekt og fremhæve din figur på bedste vis.

Vælg den rette shapewear

En af de producenter, der i mange år har stået for kvalitetsprodukter indenfor shapewear og undertøj til kvinder, er Intimo. Når du skal finde den shapewear, der passer til dig, skal du selvfølgelig tage udgangspunkt i din kropsform og type – og i hvilke dele, du vil have formet og fremhævet.

Hos Intimo finder du shapewear i de klassiske farver: sort, hvid og nude – så du kan bruge din shapewear under alle former for kjoler, toppe, bluser og bukser. Shapewearen er lavet i blanding af polyamid og elastan, som gør tøjet strækbart og fleksibelt og superbehageligt at have på.

Typer af shapewear

Der findes i dag flere forskellige typer af shapewear, men helt overordnet set giver shapewear en mere glat og ensartet silhuet, hvor uønskede buler eller andet mindskes og bliver mindre synlige. Shapewear inddeles i kategorier som:

  • Shapewear toppe
  • Shapewear strømpebukser
  • Trusser og underdele i shapewear
  • Shapewear bodyer
  • Underkjoler med shapewear

Hvilken type shapewear, du skal vælge, afhænger af, hvilket tøj du skal bruge den under, din stil, og hvilke områder af din krop, du vil have strammet ind og støttet. Trusser, underdele og strømpebukser er generelt gode til at stramme maveregionen ind, få din mave til at syne fladere, give en smukkere talje og give numsen et lille løft.

Toppe og underkjoler er gode, når du vil forme bryst og overkrop og have et flot look, uden buler – og en talje med et slankere, glattere udseende. Vil du have shapewear, der både støtter og strammer op ved mave, talje og bryst – altså hele din silhuet, kan en body være et godt valg.

Find din shapewear i dag

Hos Intimo finder du altid et godt og bredt udvalg af moderne og elegant shapewear i størrelser fra S og til 2XL. Husk, at shapewear skal sidde til på din krop, men at det ikke må stramme, begrænse din bevægelsesfrihed eller føles ubehageligt at have på.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *