Primary Navigation

Indret dit hjem, så du kan træne hjemmefra

Hvis der er noget vi danskere har lært igennem de sidste par år, så er det, hvordan man kan træne, når fitnesscenteret holder Corona-lukket. Dog er det for mange ikke helt lykkedes at inkorporere de nye træningsmaskiner ind i deres hjem på en smart og effektiv måde. 

Hvis du er en af de personer, som også har haft lidt besvær med dette, så bør du helt sikkert læse med herunder. Her får du nemlig en række ideer til, hvordan du kan indrette dit hjem, sådan at du nemmere kan fortsætte med at træne hjemmefra, uden at dine træningsmaskiner og redskaber kommer til at ligge i vejen for dit daglige liv.

Stil dit løbebånd bag en halvvæg

Måske har du fået anskaffet dig det Bedste løbebånd på markedet, men nu står det lidt i vejen inde i din stue eller soveværelse. Hvis det er tilfældet, så kan du overveje at gemme dit løbebånd lidt væg bag en halvvæg. 

Væggen kan du lave ud af hvad som helst; et stort stykke pap eller en reol for Ikea. På den måde får du et smart lille løbehjørne.

Gem vægte og elastikker væk i en kurv

Et andet smart trick til at gemme dine træningsredskaber lidt væk – men uden de kommer for langt væk – er ved at komme de mindre redskaber i en kurv. Det er for eksempel oplagt at gøre med dine træningselastikker eller små håndvægte. 

På den måde er de stadig nemme at komme til, når du skal bruge dem, men de er ikke sådan lige til at spotte nede i kurven, når de netop ikke er i brug. Dermed er det både en smart og praktisk løsning, som helt sikkert vil komme dig og din træning til gavn. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *