Primary Navigation

Opnå et godt kontor for dig og dine kollegaer

På arbejdspladser kan man både opleve de åbne kontorlandskaber og eller enkelte kontorrum, uanset hvad der er på din arbejdsplads, er det vigtigt at skabe den bedst mulige arbejdsplads for dig og dine kollegaer.

Hvad er en god arbejdsplads?

Først og fremmest, skal man spørge sig selv, hvad en god arbejdsplads indeholder og ligeledes have en god dialog med sine kollegaer, om hvad der skal til for at skabe et godt sted for dem. Måske har nogle brug for at mærke, at der er liv omkring dem. Hvor andre har et større behov for ro og et minimalt niveau af larm og forstyrrelser, så de bedre kan bevare koncentrationen. Det er derfor vigtigt at finde en balance mellem lige behandling af alle medarbejdere, men samtidig at have øje for den enkeltes behov.

Skab et lager

Det er en fordel at have et lille lager af det kontorinventar som medarbejderne bruger mest. På denne måde sikre man at arbejdet går mere flydende, da der ikke skal anmodes og afventes før man kan laminere, printe eller sætte dokumenter i orden. I dette lager kan medarbejderne ligeledes have deres egne skabe, hvor de kan samle deres personlige artikler fra arbejdet.

Hvad skal opdateres?

Når man har været i dialog med sine kollegaer, om hvad der kan gøre arbejdet bedre og mere motiverende for dem. Er det godt at danne et overblik over hvad man kan gøre, for mange gange er det enkelte og nemme løsninger der skal til. Måske giver det et bedre overblik for de ansatte hvis der er skilte der viser hvor de enkelte artikler kan findes? Måske kan opslagstavler hjælpe med at sænke støjniveauet i de store kontorrum? Eller måske har flere af de ansatte godt af at have en fodstøtte for bedre at kunne holde til den ofte siddende stilling.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *