Primary Navigation

Besøg Danmarks skønne øer – start med Fanø

Danmark er spækket med øer, og hver ø har noget spændende, der gør den værd at besøge. Venø har Danmarks mindste kirke, Mors har Kulturmødet hvert år, og Fur er spækket med gallerier og er hjemsted for et velkendt bryghus. Og her taler vi bare om tre øer i Limfjorden, så hvor mange glæder er der ikke at finde på øer andre steder i landet? Fanø ud for Esbjerg er også en ø rig på aktiviteter.

Gratis fornøjelser er der mange af på Fanø

Oven i det er det billigt at fordrive tiden på Fanø, da mange aktiviteter er gratis. Hvis du beundrer arkitektur, kan du se de mange stråtækte huse og de anderledes kirker i Nordby og Sønderho eller lægge vejen forbi prægtige Sønderho Mølle. Vil du se natur, kan du besøge Nationalpark Vadehavet eller øen største klittoppe: Annedalsbjerg, Mosedalsbjerg, Pælebjerg, Klingebjerg og så Kikkebjerg.

Er du til kunst? Så visit Fanø

visit Fanø, hvis du ønsker at se noget andet, end du gør inde i de store byer. Hvis du er interesseret i kunst, er det også oplagt at lægge vejen forbi Fanø Kunstmuseum. Museets kunstsamling spænder vidt og omfatter bl.a. abstrakte værker fra kølvandet på 2. Verdenskrig, impressionistiske malerier og værker i jugendstil. Hvad end du vil se natur, arkitektur eller kunst, findes det i rigt mål på Fanø.

Nyd livet under din Fanø-ferie

Nu er det ikke fordi, du behøver bruge en hel ferie på sightseeing. Du kan også bare dase ved Fanøs badestrande eller tage på hyggelige cykelture. Og selvfølgelig har øen masser af spisesteder, hvor du kan få udsøgt mad at smage. Så uanset om du drager ud til Vesterhavet for at opleve noget, eller du bare ønsker en oase at slappe af ved, så er Fanø oplagt at vælge som din næste feriedestination.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *