Primary Navigation

Forny din vintergarderobe med det smukkeste tøj

Det er nok ved at være noget tid siden, du pakkede dit sommertøj væk og fandt jakkerne og de uldne sweatre frem. Uanset om det var en vemodig oplevelse at sige farvel til sommeren, eller om du glædede dig til de kolde måneder, så er det imidlertid vigtigt, at din garderobe matcher årstiden. Du skal naturligvis have en masse varmt tøj, men det skal også være noget, du føler dig godt tilpas i. Heldigvis er der masser af efterårs- og vintertøj, som samtidig ser rigtig smukt ud. Det kan du læse mere om i denne guide.

Rabens Saloner

Rabens Saloner er et tøjmærke, der er skabt af danske Birgitte Raben Olrik. Hun har designet masser af fantastisk tøj siden 2007, og det kan også få en plads i din garderobe. Mærket byder på alt fra smukke kjoler til flotte bukser og bluser. Du kan for også vælge en elegant heldragt i et smukt stribet mønster inspireret af skyggerne fra træerne. En del af tøjet er håndfarvet på Bali, så du kan være sikker på, at det er rigt på kvalitet. Vælg kvalitetstøj fra Rabens Saloner og gå vinteren i møde med et smil på læberne.

Genbrug

Hvis du gerne vil have noget tøj, som i hvert fald ikke ligner noget andet, så er genbrug en oplagt mulighed. Danmark er heldigvis fyldt med forskellige genbrugsbutikker, som garanteret også har noget tøj, du kan bruge. Du kan for eksempel gå på jagt efter smukke vinterfrakker. Det kan godt tage noget tid at finde det helt rigtige, men det er også en del af hyggen ved det. Du kan jo tage en veninde under armen, og så kan I sammen bruge en dag i byen og lede efter nyt tøj. I kan altid slutte af med en varm kop kaffe eller noget lækker mad bagefter.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *