Primary Navigation

Shape kroppen til den næste begivenhed

Mange kvinder går op i, hvordan de ser ud. Især hvis man skal til en mindre eller større begivenhed såsom en fødselsdag, bryllup eller sommerfest. Ofte ved disse slags begivenheder ønsker man at tage sig godt ud med både ansigt, hår og krop. Det kan være, man synes, man lige skulle have strammet lidt op inden begivenheden, så man kunne se ekstra godt ud i det tøj, som man har købt eller fundet frem til begivenheden. Pludselig kan tiden dog løbe fra en, og man fik ikke lige løbet de ture, som man gerne ville. Måske kan et stort udvalg af shapewear være dagens helt i skysovs.

Shaping til underdelen

Som sagt findes der et stort udvalg af shapewear, og en af modellerne kan for eksempel være et par formende shorts. Disse ligner et par cykelshorts, men giver primært ekstra støtte omkring ben, numse og hofte. Denne version er måske god til dig, som ikke ønsker støtte på hele kroppen, men bare lidt rundt om benene.

Hvis du blot ønsker primær støtte rundt om maven, kan man også få højtaljede shaping underdele, som ikke går ned på benene.

Body shaping

En anden mulighed er en body til shaping, som oftest er en underdel uden ben men med stropper. Lidt ligesom en badedragt, der barer støtter dig omkring maven. Man kan for eksempel også få en body, hvor man kan have egen bh indenunder for ekstra støtte. En body kan desuden bruges under outfittet eller som en del af ens outfit.

Body shaping med ben

Den sidste model, der skal fremhæves af et stort udvalg af shapewear er en body med ben. Dette er en blanding af det førstnævnte og anden nævnte shapewear, og er nok den model der giver allermest støtte. Med denne får du støtte på hele kroppen, som giver en flot figur.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *