Primary Navigation

Vær klar til oktoberfest!

 

 

Der er nok et stort flertal i Danmark som sætter en øl ind i den danske kultur. Mange af os elsker at drikke med vennerne og have en god fest med live musik og sang. Det er noget vi altid har gjort os i, og man forstår godt hvorfor når man er i det.

Musikken er befriende. Efter at have fået lidt i halsen, begynder ens personlige usikkerhed at forsvinde og man kan slippe sig selv fri. Her begynder man at hygge sig, danse og frem for at man er til en fest, så har man en fest.

Oktoberfest

Oktoberfesten er et godt eksempel på forskellen mellem at være til og være en del af den. Skal man virkelig være en del af oktoberfesterne, så skal man også være iført noget af det traditionelle oktoberfest tøj. Dette indebærer de klassiske tyrolerkostumer, og man tænker måske at det virker tåbeligt? Musikken er den samme? Du sidder stadig ved en bænk med en kæmpe ølkrus og går de samme ture frem og tilbage, men så kan du lige så godt være til enhver anden festival.

Det er nemlig det som gør forskellen. Som du vil kunne læse på kostumeguiden så hører Lederhosen og Heidi-kostumet til dette ene event. Det er en særlig begivenhed, og har du ikke tøjet på, så er det som at stå på sidelinjen. Især fordi rigtig mange faktisk tager det på.

Ved at påføre sig lederhosen og tyrolerhatten så går man mere eller mindre all in. Man er en del af konceptet og står ikke malplaceret i folkemængden. Chokerende nok så kan man mærke dette hvis man er derinde.

Derfor er det vigtigt at man har skaffet sig kostumet og er klar til at nyde begivenheden når muligheden kommer.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *