Primary Navigation

3 gaveidéer til bedstemor

Nærmer det sig bedstemors fødselsdag, og ved du ikke, hvad du skal give hende i gave i år? Det kan nogle gange være svært at vide, hvad den ældre generation ønsker sig og har brug for. Her har vi tre gode idéer til, hvordan du kan give det bedste til bedste.

Til hende der strikker

Rigtig mange bedstemødre kan lide at strikke. Det er en af de største fælles hobbies for deres generation, måske fordi det er en blanding af afslapning og produktivitet. En sikker vinder til den strikkende bedstemor er at give hende noget lækkert garn. Garn kan findes i mange farver og lavet af mange forskellige materialer. Jo blødere og bedre et materiale, jo gladere bliver bedstemor for det. Forkæl din bedstemor med garn som fx drops melody, der er en blanding af fin alpakauld og merino. Dette luksuriøse garn kan fås i alle farver, og bliver til de blødeste sjaler og trøjer.

Portræt af børnebørn

Der er ingen tvivl om, at en bedstemors største stolthed er sine skønne børnebørn. Den perfekte gave til den familieglade bedstemor kunne derfor være portrætbilleder af alle børnebørnene. I kan tage ind og få taget billederne sammen eller enkeltvis og få dem sat i fine rammer, så de er klar til at blive hængt op på væggen, så snart hun pakker gaven ud. Denne gave vil varme hendes hjerte, og hun vil straks tænke på jer hver eneste gang, øjnene falder på billedvæggen.

En bog til erindringer

Den tredje idé, en som kan bringe dig tættere på din bedstemor, er at give hende en erindringsbog, hvori hun kan nedskrive sine minder fra barndommen. Man kan købe bøger med inddelte temaer og spørgsmål, som hun kan fortælle ud fra. Når hun har skrevet bogen færdig, kan I læse den sammen hele familien og lære om hele bedstemors fantastiske liv.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *