Primary Navigation

Hundeposer er et must – sådan finder du de bedste

Annoncør: Pet Guide

Hvis du har hund eller har planer om snart at få det, ved du med garanti allerede, at den skal luftes flere gange om dagen. Når du går tur med din hund, er det blandt andet, for at den kan få luft og motion. Gåturene er dog også hundens måde at få mulighed for at komme på toilettet på, hvilket er en af grundene til, at det er så vigtigt at huske at lufte hunden.

Når du går tur med din hund, er det vigtigt, at du samler dens efterladenskaber op, så gaderne kan holdes rene, og så der ikke er nogen, der kommer til at træde i det.

Test af hundeposer

Din hunds efterladenskaber kan du samle op i en hundepose. Der findes et stort udvalg af forskellige poser at vælge imellem, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvad du skal gå efter.

Heldigvis kan denne test af hundeposer hjælpe dig på vej til at finde den bedste løsning for dig og din hund. Her vil du få en idé om, hvad der er værd at gå efter, når det gælder valg af hundepose, som ellers kan være overraskende svært og forvirrende.

Miljørigtige poser

Du kommer til at bruge hundeposer dagligt, og derfor giver det mening at gå efter én, der ikke belaster miljøet mere end højst nødvendigt. Heldigvis er der gode muligheder for at få 100% bionedbrydelige poser, som altså vil være det miljøvenlige valg.

Med eller uden duft

En anden ting, du kan tage stilling til, når du skal vælge dine hundeposer, er, om de skal være med duft eller ej. Det er meget forskelligt fra hundeejer til hundeejer, hvad der foretrækkes, og der er for det meste tale om en smagssag.

En pose med duft kan tage noget af stanken fra efterladenskabet, men med en pose uden duft vil den ubehagelige lugt dog også forsvinde, så snart du lukker posen.

Nej tak til gennemsigtige poser

Det siger næsten sig selv, men en gennemsigtig hundepose er sjældent et hit. De fleste synes i hvert fald, at det er rarest med en pose, hvor man ikke kan se igennem, da det ikke er et specielt lækkert syn. Dette gælder måske særligt, hvis du lufter din hund i områder med mange mennesker, hvor det dermed kan være lidt pinligt, hvis alle kan se, hvad du har i posen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *