Primary Navigation

Herrelooket der aldrig slår fejl

Det er ikke alle, som er velsignede med det skarpe modeøje, der spotter enhver ny trend, næsten før tøjet er at finde i butikkerne. Mange af os bliver først bekendte med moden, når gadebilledet pludselig er fyldt med mænd i farverige hawaiiskjorter eller kvinder i leopardprint. Og sandheden er, at lige så hurtigt som moden kan opstå, lige så hurtigt kan den forsvinde igen.

Men hvem siger, at du skal følge moden, når du i stedet kan iføre dig en beklædningsgenstand, som både er stilfuld og tidløs? Og her tales der selvfølgelig om den klassiske businessskjorte.

Den klassiske businessskjorte er ikke en trend

For businessskjorten er ikke en trend. Skjorten findes vel at mærke i et væld af mønstre, pasformer og designs, men en klassisk hvid skjorte er ganske enkelt ikke en trend. Måske har du ikke tænkt over det før, men businessskjorten har stort set altid været inde i modebilledet, og der findes et væld af skjortekrigere, som ifører sig denne form for skjorte hver eneste dag.

Er du en af dem, der kan betegne dig selv som skjortekriger? Så har vi gode nyheder. Med businessskjorten har du nemlig lynhurtigt et gennemført look – helt uden at diktere moden. Samtidig behøver du ikke at besøge butik efter butik for at prøve deres udvalg af klassiske skjorter. Virksomheden Barons har nemlig taget lige præcis denne udfordring op, og skabt et fantastisk udvalg af businessskjorter – alle sammen samlet på ét sted.

Det vil altså lige, at du kan finde alle dine skjorter her – både en blå oxfordskjorte til fredagen på kontoret, men også den klassiske, hvide buttowndown-skjorte, som er god til de fine arrangementer.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *