Primary Navigation

Påsken nærmer sig – tid til at stå på vandet

Bare rolig, der er ingen her der tror du er Jesus. Eller at du overhovedet tror på alt det der, med mennesker der går på vandet. Nej, det vi taler om her, er den nye, populære sportsgren: paddleboard! Hvis du går og drømmer om at komme i gang, får du her nogle gode fif til det fra en anden nybegynder, som til at starte med følte, at det var lettere at lave vand om til vin, end det var at stå på vandet.

Gem det professionelle udstyr til de professionelle

Det kan være fristende, når man kaster sig over en ny sportsgren at ville købe alt det rigtige – og dyre – udstyr til at starte med, for at komme ordentligt i gang. Men medmindre du absolut ikke har bedre ting at bruge dine penge på, så er vi her for at fortælle dig, at du sagtens kan nøjes med et billig paddleboard.

Det kan nemlig godt være, at paddleboard slet ikke er noget for dig, og så er det ærgerlige penge at bruge på en hobby, du nåede at forsøge dig med en enkelt gang. Men hvis du holder ved, så kan du eventuelt bruge et spritnyt paddleboard som en gulerod længere henne i processen.

Rom blev ikke drukket på én dag

Vær tålmodig! Det er ikke alle der er elegante fra starten, når de skal lære at stå på paddleboard. Virker det helt håbløst, så find eventuelt et kursus i nærheden, du kan deltage i. Det burde være muligt at finde et godt tilbud et sted som gør, at du rent faktisk lærer teknikken bag.

På et sådan kursus får du også indføring i, hvilke paddleboards og hvilke våddragter du rent faktisk kan få gavn af, og hvilke der bare er dyre mærkevarer uden en egentlig funktion.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *