Primary Navigation

3 ting i budgettet du bør tjekke regelmæssigt

Når økonomien fungerer og tingene kører på automatik, så tænker man måske ikke så meget over det.

Når først regningerne er tilmeldt til PBS og der automatisk bliver trukket hver måned så er alt jo godt, ikke?

Faktisk er der rigtig mange danskere der går glip af store besparelser fordi de tænker sådan. Derfor får du her en liste med 3 ting i budgettet du bør tjekke hyppigere end du sikkert gør.

TV- mobil- og internetudbydere

Ok, det første punkt er faktisk lidt 3-i-1, men det er fordi mange mennesker vælger at samle deres mobilabonnement der hvor de også får internet og tv fra, hvilket godt kan være en god beslutning, men ikke altid.

Ofte kan der være rigtig mange penge at spare ved at skifte mobilabonnement, også selv om det kun er for en kort periode. Teleselskaberne har ofte gode introtilbud, og i dag er det så nemt at skifte at det hele klares online, og du bemærker det knapt nok.

Se hvem der har de billigste mobilabonnementer lige nu her: iboom.dk/mobilabonnement

Dine forsikringer

Igen falder mange i bekvemmelighedsfælden her, for når det først er sat op, så regner man med det kører. Du bør dog tjekke dine forsikringer minimum en gang om året, for det første kan du spare mange penge, for det andet så er det også vigtigt at du er rigtig dækket så du ikke pludselig står i en dum situation

Din bank og din gæld

Vi danskere er meget autoritetstro, og derfor skifter vi sjældent bank, men faktisk kan det være rigtig sundt med et bank tjek – især hvis du har gæld kan der være mange penge på renter og gebyrer at spare. Brug derfor tiden mindst en gang om året på at undersøge om det kan betale sig at skifte pengeinstitut.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *