Primary Navigation

Få en sundere hverdag

Mange danskere går og bøvler med træthed, stress og meget lidt overskud i hverdagen. Meget af dette, kan skyldes dårlig kost og motion. Derfor kan en sundere livsstil, ændre din hverdag drastisk. Der kommer mere og mere fokus på at leve det sund liv, med sund og varieret kost og motion. Men hvad skal man gøre for at få en sundere hverdag? Du behøver ikke at leve af broccoli og løbe 10 kilometer hver anden dag, for at få en sund livsstil. Se med her for at få tips, til en sundere hverdag.

Næringsstoffer, vitaminer og mineraler

Med den rette kost, kan du ændre hele din hverdag. Det kan være du bøvler lidt med mavepine, sure opstød eller uregelmæssig afføring. Ved at ændre kosten til at være sund og varieret, kan disse symptomer gå væk af sig selv. I maden er der masser af vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for, til at fungere. Hvis du eksempelvis har et lavt indtag af b vitamin, kan dette give problemer. Mange vitaminer hjælper kroppens processer i gang, og hvis der ikke er nok vitaminer i kroppen, fungerer processerne ikke optimalt. Derfor er det vigtigt, at man spiser sundt og varieret.

Lav lækker sund mad

Grøntsager indeholder generelt mange af de næringsstoffer kroppen har brug for. Derfor kan det være en god ide, at implementerer grøntsager i kosten hver dag. Prøv at tænke nytænkende, i forhold til hvordan du får spist dine grøntsager. Lav en lækker wok med lige de grøntsager du kan lide, samt lidt kylling og kokosmælk. Eller lav en klassisk kødsovs, og blend de grøntsager du lige har liggende i køleskabet, og put dem ned i din kødsovs. Dette vil forklæde alle grøntsagerne, og på den måde kan du næsten ikke smage dem. Dette er også en god ide, hvis du har børn, der er lidt kræsne.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *