Primary Navigation

Er der for mange datinghjemmesider derude?

Som én der leder efter en date og et forhold, så kan det være lidt uoverskueligt, hvor mange datingsider der er derude. Hvis du går ind på listen på datingpilot.dk og kigger på, hvor mange der faktisk er, så vil du nok få et mindre chok. Men så ligger spørgsmålet; er det for mange? Eller skal der være så mange? For sandheden er jo, at der er forskel på dem alle sammen. Men kan der virkelig være nok forskel, eller er det lidt overflødigt? Burde vi ikke bare have en enkel side, som alle singler kan gå ind på og leder efter andre singler? Ville det virkelig være bedre?

Grunden til de store antal

Så hvorfor er der så mange? Hvordan giver det på nogen måde mening? Det er jo et marked, fordi der er penge involveret. De fleste steder skal du betale for et medlemskab. Kun derefter vil du modtage anmodninger fra folk, om at du er tilgængelig. Så betal lidt, for at få lidt. Eller meget, afhængig om du er heldig nok til at møde den rette. Eller heldig nok til at finde den rettet hjemmeside. Så altså, der er penge involveret. Det kan også forklare, hvorfor der er så mange hjemmesider.

Stor efterspørgsel på nettet

Det er fordi der er en stor efterspørgsel. Folk bruger så meget datingsider, at der bare bliver ved med, at være plads til nye hjemmesider derude. Flere penge i omløb. Så en hjemmeside er simpelhent ikke nok. Hvis vi går tilbage i tiden, er det jo opstået, fordi der nemlig var penge i omløbet, da der kun var en enkel hjemmeside. Så var der en iværksætter, som fandt ud af, at nogle folk ledte efter noget meget specifikt.

Så han eller hun startede en ny dating side, kun for disse mennesker. Og på denne måde, spredte det sig jo kun. Så altså er alle disse hjemmesider forskellige på den måde, at der er en masse mennesker, som leder efter noget specifikt. Og så findes der en dating hjemmeside til den.

Hvordan finder man så den rette til én?

Så hvis der findes så mange, så må det jo betyde at alle kan finde en hjemmeside til én selv. Dette skulle da også være sandt, så længe man kan finde den. En god metode til at finde gode hjemmesider, er at finde en internetoversigt over dem alle. Og hvis du så ikke er tilfreds, så er det jo bare videre til den næste!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *