Primary Navigation

Tag et weekendophold med familien på Langeland.

Langeland er en lille ø i det sydfynske øhav. Den er 52 km lang og 11 km bred, og har et kystnært landskab med mange fine badestrande. Langeland er derfor et oplagt sted at holde ferie, uanset om du er til aktiv ferie eller bare vil slappe af ved stranden. På Langeland kan du komme rundt på cykel, til hest eller til fods, så der er noget for alle. Det bedste sted at besøge på Langeland er Ristinge Klint, som hæver sig 20 meter over havet og byder på en fantastisk udsigt. Øhavsstien er også et populært udflugtsmål for cyklister og vandrere. Den 220 km lange cykel- og vandresti snor sig gennem det sydfynske øhav, og Langeland er blot ét af de mange skønne steder, du kan besøge på turen. Går du med tankerne om at tage til Langeland, så vil det være en super ide at opleve det smukke område.

Tag til Langeland og hør omkring den spændende historie

Langeland er også kendt for sine mange fortidsminder. Læg vejen forbi koldkrigsmuseet Langelandsfortet, hvis du gerne vil dykke endnu længere ned i Danmarks historie. Fortet blev bygget i 1953 som en del af Danmarks og Natos forsvar mod indtrængen af fjendtlige flådestyrker via Langelandsbæltet, og du kan bese fortets bunkere, kanoner og meget mere. Har du børn med på ferien til Langeland, kan de prøve fortets børnefeltbane. Langeland er også kendt for sin lækre mad. Øens specialitet er Langelandskylling, som du kan smage på de fleste restauranter på Langeland. Derudover er der en række andre spændende retter at prøve, så tag endelig godt med på ferien til Langeland.

Langeland tilbyder dig de perfekte forhold for en ferie med familien

Langeland er et oplagt sted at holde ferie, uanset om du er til aktiv ferie eller bare vil slappe af ved stranden. På Langeland kan du komme rundt på cykel, til hest eller til fods, så der er noget for alle. Det bedste sted at besøge på Langeland er Ristinge Klint, som hæver sig 20 meter over havet og byder på en fantastisk udsigt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *