Primary Navigation

Masser af muligheder for sjov i Furesø

Naturfredningsforening opfordrer til at deltage i deres skattejagt. Geocaching er en moderne skattejagt for hele familien, hvor man ved hjælp af en GPS-enhed eller en SmartPhone finder frem til skatten. Cachen er en beholder, der indeholder en logbog og små bytteting af beskeden værdi. Man ”logger” cachen ved at skrive sit navn og dato i logbogen, og måske bytte lidt småting – særligt populært for børn! Geocaches findes tit på smukke steder i naturen, eller ved historiske interessante lokaliteter. Geocaching er således en god måde at lære et område bedre at kende, samtidigt med at man kommer op fra sofaen, og får frisk luft! Furesø har masser af oplevelser for hele familien. Læs mere her og få en stor viden omkring Furesø.

Hotel FC Nordsjælland ligger i naturskønne omgivelser

Hotel FC Nordsjælland ligger i naturskønne omgivelser med masser af muligheder for vandre- og cykelture, og byder samtidig på en unik beliggenhed med udsigt over vores stadionbane. Hotellet har gode mødefaciliteter, og er det perfekte sted for en familieoplevelse. Vi har en restaurant med Superliganiveau, og vores fitnessfaciliteter byder på alt hvad man behøver for at komme i form. Hotel FC Nordsjælland er også et oplagt sted at afholde møder, konferencer eller seminarer. Kombiner dit ophold med et besøg til vores stadion, hvor du kan opleve live-fodbold på højeste niveau.

Tag med familien ud og besøge Kumbelhaven

Kumbelhaven ligger midt i Farum, og byder på en legeplads, som er perfekt til vuggestuebarnet. Du kan også gå på opdagelse i Piet Hein, som har givet et stort aftryk på parken. Han har blandt andet været med til at lave en labyrint samt forskellige bronzeskulpturer, fx Danmarksgloben, som du kan se. Og lokker lidt shopping efterfølgende, ligger parken et stenkast fra Furesøs loppemarked og indkøbscenter/kulturhus. Tag op i Kumbelhaven, som er en park midt i Farum og få en super god tid sammen med familien.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *