Primary Navigation

Tips til en effektiv arbejdsdag

Du er lige mødt ind på arbejde, og du kan se, at du har modtaget mange mails. Her begynder din arbejdsdag allerede at virke lang. Du kan mærke, at du har meget, som du skal nå på kort tid, hvilket stresser dig. Dog får du her tips til en effektiv arbejdsdag, som kan hjælpe dig til en nemmere hverdag på arbejdet.

Tips

  1. Det er vigtigt, at du spørger dig selv, hvad du gerne vil nå i løbet af din arbejdsdag. På denne måde har du mulighed for at fokusere på det, som du skal nå.

  2. Drop de dårlige vaner og skift dem ud med nogle gode vaner.

  3. Skriv en to-do liste, da du for hver opgave, som du får fuldført, kan lave et flueben ud for opgaven, da dette er med til at motivere dig.

  4. Hvis du har en tendens til at sige ja til mange arbejdsopgaver, som kommer flyvende ind for højre, er det okay sommetider at afvise opgaverne. Fortæl, at det er en stor mundfuld for dig, da du har mange opgaverne, som du skal nå at være færdige med.

  5. Find motivationen frem, da det driver dig fremad – din arbejdsdag bliver mere effektiv.

  6. Giv dig selv lov til at holde en pause, hvor du kan trække stikket. Lav en god kop kaffe og sæt dig udenfor for at nyde vejret.

Har du et arbejde, som er fysisk hårdt?
På nogle arbejdspladser kan du komme ud for, at du skal løfte tungt. Dette er med til at skade kroppen, da det bl.a. ikke er sundt for ryggen med de tunge løft. For at skåne dig og din krop på bedst muligvis, kan du tjekke Exoskelet fra IMMO. Du kan alternativt tage en snak med din chef, da du kan foreslå, at disse skal være tilgængelige for alle i virksomheden netop for at skåne alle medarbejderne.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *