Primary Navigation

Hent ydeevnen til kontorarbejdet i en pc fra Lenovo

I hjemmet må en stationær godt fylde lidt, men i et kontorlandskab er det her, du ønsker at spare plads. Plads kan du spare ved at vælge en kompakt stationær, der præsterer nok ydeevne til, at dine ansatte kan udføre basale kontoropgaver, stå med kundeservice eller noget tredje, der ikke kræver den høje kapacitet, computere til medieproduktion ofte skal bruge. Hvor finder du så de maskiner?

Overvej en kompakt Lenovo pc

Du kunne fx overveje at fylde kontoret op med pc’er fra Lenovo. For en Lenovo pc kan du – hvis du ikke vælger deres kraftige ThinkStation-computere – få som kompakte ThinkCenter-maskiner. Når det er klogt at indføre små stationære computere i virksomheden, er det ikke blot fordi, du sparer plads i virksomheden. Der er også et lavere støjniveau, når at du vælger små modeller til dit kontor.

Måske kan du lease dine nye maskiner

Ønsker du at få stabile og holdbare computere, er Lenovo et godt sted at søge. Deres stationære computere kan du få til en overkommelig pris. Og måske kan du få en ordning i stand, hvor du slipper for at betale fuld pris med det samme, men betaler af på maskinerne over flere måneder. Derved slipper du for en enorm kontant udbetaling lige fra start. En leasingordning kan være en god løsning.

Gør fejlfinding lettere ved at investere i samme slags pc’er

Ingen pålidelig it-infrastruktur kommer op at stå, uden der er styr på de computere, der producerer, indhenter og behander data. Vælger du kun at fokusere på computere fra én producent, fx Lenovo, kan du i nogle situationer gøre fejlfinding lettere, så du måske ikke behøver afvente hjælp fra nogen ekstern virksomhed, når du står med problemer. Så tjek udvalg inden for Lenovo-computere online.

Vent ikke på den gode it-infrastruktur – få den frem med stationære computere fra Lenovo.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *