Primary Navigation

Strik dit eget tøj: Det skal du vide

Det er blevet yderst moderne at strikke sit eget tøj. Udover at du får uldtøj, der kan pryde garderoben, så er det også en afstressende og hyggelig hobby, som du kan få mange timer til at gå med. Vil du gerne strikke dit eget tøj, men ved du ikke hvordan, du kommer godt i gang? Så kan du med fordel læse med videre.

Internettet bugner med begyndervenlige opskrifter

Når du først har lært at strikke, så er der ikke det, du ikke kan finde ud af. Internettet bugner nemlig med opskrifter, der er aldeles begyndervenlige. Mange af dem har tilmed videoer tilknyttet til de steder i opskriften, der kan være ekstra svære eller kræver yderligere vejledning. Disse begyndervenlige opskrifter er et rigtig godt sted at starte, hvis du hidtil kun har strikket karklude og diverse småting.

Find det rette garn til din opskrift

Det er vigtigt, at du finder det rette garn, der passer til den opskrift, du har valgt. Vælger du et garn, der ikke passer i fastheden, så risikerer du at stå tilbage med tøj, der er større eller mindre, end det forventede. Mayflower er et anerkendt brand inden for garn, og er velegnet til et væld af strikkeprojekter. Køb mayflower garn af høj dansk kvalitet hos Kølkær Stof og Hobby, så du kan komme i gang med dit strikkeprojekt.

Brug tid på strikkeprøverne

Er du relativt nystrikker, så er det ikke sikkert, du kender til ordet: Strikkeprøve. Men det kommer du til! I rigtig mange strikkeopskrifter er det nødvendigt at lave en strikkeprøve i dit valgte garn. Strikkeprøven fortæller dig, om du rammer fastheden og kan begynde dit projekt. Hvis du ikke rammer fastheden, skal du justere størrelsen på dine pinde. Det er værd at bruge tid på strikkeprøverne, hvis du vil undgå at trevle dit projekt op undervejs.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *