Primary Navigation

Er du dansker? Hér er hvad du har brug for

Hvis du bor i Danmark er der nogle ting du skal eje for at kunne overleve en hverdag med skiftevis regn, sol og skybrud samt alle de mange cykelmyg der suser omkring både i byerne og i skovene, som du må springe til side for. Udover rugbrødsmadder og paraplyer, er der nemlig flere praktiske ting, der gør livet lettere for en nordboer.

I hverdagen

Hvis du har taget valget om at cykle på arbejde får du brug for en vindjakke, en regnjakke og et par gode gammeldags sneakers, hvis ikke et helt gennemført sæt cykeltøj og en pose med skiftetøj på bagagebæreren. Udover det, skal du have en cykelhue eller cykelkasket mod den kolde vind. Et termokrus er oplagt at eje samt en praktisk madkasse, så du sparer lidt på frokost-pengene. Hvis dit arbejde inkluderer meget papirarbejde eller hvis du ejer en bærbar computer, får du brug for en vandtæt computertaske til mapper og lignende. Alle dine andre ting du har med i bilen eller over skulderen kan du opbevare i et versatilt bomuldsnet, der kan vaskes og let foldes sammen og pakkes væk. En bog er også at foretrække – til frokostpausen eller efter arbejde – og så denne forbliver velholdt, kan du købe en såkaldt bogpose, der kan fås i flotte farver og holder din bog pæn.

I weekenden

Enhver dansker må have et lager af øl et sted i sit hjem – om det er specialøl eller en klassisk ramme Tuborg, er et fedt. En sort hættetrøje er essentiel for timerne i sofaen, men fredag og lørdag aften er afsat til at fejre weekendens komme og hér skal man selvfølgelig have et udvalgt sæt by-tøj, der kompenserer for de kolde aftener, men samtidig har flere lag der kan tages af, når i rykker indenfor på en af de små danske barer.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *