Primary Navigation

Sådan laver du et perfekt lokale med mange kontorer

Måske du skal indrette et kæmpe lokale, hvor mange forskellige skal sidde og arbejde, og det kræver lidt mere tænkning end, at du bare kan smide en masse kontorstole og computere ind i det rum. Det er derfor, at du er gået i gang med at tænke over, hvordan du kan skabe sådan et rum på en god måde, så alle både kan arbejde koncentreret, men så det også kan se godt ud samtidig. Heldigvis for dig findes der mange muligheder for at gøre det hele på en pæn måde, og så kan det stadig fungere godt.

Skab mere afstand

Det er rart for de forskellige at mærke, at de rent faktisk kan koncentrere sig, og så de ikke bare er helt oppe af de andre, fordi så kan det være med til at gøre dem ufokuseret. Her kan bordskærme og gulvskærme være en kæmpe hjælp, så det stadig giver dem en følelse af, at de lidt har deres eget kontor, og at de i det mindste ikke deler det med en milliard andre mennesker.

Det kan ikke være helt muligt at skærme af for alle, men bare der er lidt gulvskærme, så det ikke er sådan, at de bare sidder helt op ad hinanden, fordi det kan være et problem for flere.

Farver

Det kan gøre det hele lidt hyggeligere, hvis du bevidst arbejder på at gøre det hyggeligt for de ansatte. Her kan nogle forskellige farver gøre en kæmpe forskel i, om de synes, at det er hyggeligt eller ej. Farver hjælper generelt på en mere afslappet stemning medmindre, at du bruger nogle farver, der kan virke voldsomme.

Men nogle stille og rolige farver kan være med til at gøre det hele rarere for de ansatte, og måske de kan slappe mere af i det.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *