Primary Navigation

Skab mere stemning på terrassen

Når de varme sommermåneder endelig er ved at nærme sig, så begynder de heldige terrasseindehavere også at glæde sig rigtig meget til de mange timer, som de snart skal til at bruge på deres terrasse. Men er terrassen overhovedet klar til sommer og sol? For nok kan det være dejligt at sidde i nogle fine møbler udenfor, men nogle gange skal der altså lidt mere til for at skabe den helt hyggelige stemning, som man jo gerne vil have, når man slapper af på terrassen om sommeren. Det hele skal være helt perfekt. Og herunder kommer netop nogle tips til at skabe stemning på terrassen.

Forskellige planter, krukker og lignende

Når det handler om at skabe stemning, så handler det netop også om at fokusere mere på detaljerne. Man kan eventuelt overveje, om man skal placere en plantekasse i terrasseområdet for netop at skabe noget mere liv omkring terrassen. Det kan også være, at man skal på jagt efter nogle store, flotte krukker på loppemarkedet, da disse også er virkelig gode til at skabe noget liv og stemning. Ellers kunne det også være alt fra en lille stensamling fra stranden til nogle fine planter ovre i det ene hjørne. Det er egentlig bare med at tænke over, hvad man selv synes ser flot og hyggeligt ud, og så kan man altså bringe det ind i terrasseområdet.

For ultimativ stemning: En lyskæde

Det er måske ikke alle, som er så meget til denne løsning, men der kan næsten ikke være nogen tvivl om, at det virkelig skaber hyggelig stemning at have en lyskæde hængende på sin terrasse. For nogen kan det måske netop føles lidt for smagløst eller ungdommeligt at have sådan en hængende, men sådan behøver man jo ikke at se det. Man kan derimod se det som, at man virkelig har mulighed for at skabe en helt fantastisk stemning, når man bruger utallige sommeraftener på sin terrasse. Så overvej en lyskæde, før du kommer for godt i gang med fordommene om den slags.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *